Aisha deel 2

Gokkasten

Soms is het lastig om diegene waarvan je houdt zijn of haar eigen keuzes te laten maken. Je ziet een bepaalde toekomst voor je en je denkt te weten dat diegene hier gelukkig van wordt. Dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. In het geval van Aisha en Joeri werkte deze druk alleen maar tegen hen. Joeri raakte bijna alles kwijt door gokkasten en Aisha verdronk zichzelf in haar werk om maar te presteren tegenover haar ouders.

Daarom willen wij benadrukken hoe belangrijk het is dat je je eigen keuzes maakt. Soms is dat lastig en soms zul je anderen kwetsen. Uiteindelijk denken en hopen wij dat je er zelf wel gelukkiger van wordt. Kijk maar naar Joeri en Aisha die nu beiden doen waar ze altijd al van gedroomd hadden. Joeri met zijn hostel en surfactiviteiten in Zuid-Afrika. Inmiddels is zijn hostel hooggewaardeerd op Tripadvisor en zijn zelfs zijn ouders op bezoek geweest. Het deed hem heel veel om ze te horen zeggen dat ze trots op hem zijn. Je blijft namelijk altijd het kind van je ouders en je hebt behoefte aan complimenten. Aisha heeft inmiddels haar kunstgeschiedenis studie afgerond en werkt in het Van Gogh museum. Ze heeft haar passie om kunnen zetten in daden en ze heeft nog geen seconde haar geneeskundestudie gemist. Ook heeft ze nu meer vrije tijd en kan ze naast haar werk ook leuke dingen doen. Dat is iets dat ze nog nooit eerder had ervaren. De ouders van Aisha steunen haar nog steeds niet in haar keuze. Dat blijft lastig. Toch proberen ze wel weer nader contact te zoeken en hun dochter meer te steunen. Gokkasten

Om privacy redenen zijn de namen van de hoofdpersonen gefingeerd. Heb je nog vragen voor Joeri en/of Aisha neem dan contact met ons op.

Wil jij ook je verhaal kwijt of denk je iemand te kennen van wie wij zijn verhaal moeten delen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wie weet lees je jouw verhaal wel terug op indepentliving.be en inspireer je daarmee anderen!

Bekijk ook het verhaal van Joeri!